Apple припинила судову тяжбу з Amazon через App Store

Четвер, 11 липня 2013, 10:18

Компанія Apple припинила судову тяжбу з онлайн-рітейлером Amazon з приводу прав на використання товарного знаку App Store.

Про це заявив представник Apple Крістін Хьюгет, пишуть "Ведомости".

Як повідомляється, засідання у справі мало відбутися 19 серпня в суді Каліфорнії, проте Apple оголосила, що у неї більше немає претензій до Amazon.

"Ми більше не бачимо сенсу продовжувати цей судовий розгляд. Маючи в активі 900 тис програм і 50 мільярдів доларів, Apple App Store впевнений, що користувачі точно знають, де саме вони можуть знайти для себе кращі програми", - говорить Хьюгет.

Реклама:

Онлайн-магазин додатків App Store був запущений Apple в 2008 році, а в березні 2011 року Amazon відкрив свій App Store для Android для продажу додатків, у тому числі для свого рідера Kindle.

У тому ж місяці Apple подала проти Amazon позов до суду з приводу незаконного використання торговельної марки, недобросовісної реклами та введення покупців в оману.

Аргументом Amazon було те, що словосполучення "app store" ("магазин додатків") є загальновживаним і не може бути об'єктом авторського права.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: