Азаров створив раду для соцпідтримки шахтарів

Середа, 10 липня 2013, 12:25

Уряд створив раду з функціонування системи соцпідтримки працівників підприємств вугільної галузі.

Про це йдеться у постанові Кабміну №434 від 3 червня 2013 року.

"Утворити Раду з питань функціонування системи соцпідтримки працівників підприємств вугільної галузі та населення територій, на яких розміщуються вугледобувні та вуглепереробні підприємства, що перебувають у стадії ліквідації (консервації)", - сказано у документі.

У постанові зазначено, що основними завданнями ради є:

Реклама:

- підготовка пропозицій щодо визначення засад і стратегічних напрямів функціонування системи соціальної підтримки працівників підприємств вугільної галузі;

- сприяння забезпеченню координації діяльності центральних органів виконавчої влади з питань функціонування системи соціальної підтримки працівників підприємств вугільної галузі;

- проведення аналізу проектів державних цільових програм та програм регіонального розвитку з питань функціонування системи соціальної підтримки працівників підприємств вугільної галузі.

Нагадаємо, 22 червня 2012 року голова Фонду держмайна Олександр Рябченко заявив, що приватизація вуглевидобувних підприємств буде проходити "за новою для України процедурою".

Збиткові шахти продадуть за символічну ціну - 1 гривню, а змагання між покупцями буде полягати у тому, хто більше вкладе в розвиток підприємств.

Як писала "Економічна правда", бізнес-група сина президента Олександра Януковича націлилась на приватизацію цілої низки шахт за одну гривню.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: