"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Азарова відмовилися від закону про внутрішню торгівлю

Понеділок, 1 липня 2013, 20:43

Уряд відмовився від ідеї прийняття окремого закону про внутрішню торгівлю і вирішив ввести законодавчі норми, що визначають правила ведення такої торгівлі.

Про це повідомили в прес-службі Мінекономторгівлі, передає "УНІАН".

Згідно з повідомленням, таке рішення було прийнято за результатами робочої зустрічі, проведеної Мінекономторгівлі за участю представників Ради підприємців при Кабміні, комітету Ради з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики, торговельних мереж, громадських організацій.

"Нагадаємо, що раніше ситуацію у внутрішній торгівлі планувалося врегулювати прийняттям окремого закону" Про внутрішню торгівлю". На виконання плану заходів щодо реалізації Держпрограми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки з метою удосконалення нормативно-правової бази, що регулює торговельну діяльність, підготовлено проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо врегулювання внутрішньої торгівлі", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Реклама:

На сьогоднішній день, відзначають в Мінекономторгівлі, проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо врегулювання внутрішньої торгівлі", розроблений спільно з Радою підприємців при Кабміні, направлений на узгодження центральним органам виконавчої влади та громадським організаціям.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: