Податківці нарахували в Дніпропетровській області 240 мільйонерів

Четвер, 6 червня 2013, 19:22

Податкові органи зареєстрували 240 жителів Дніпропетровської області з доходами 1 млн гривень і більше в 2012 році.

Про це йдеться в повідомленні податкової служби, передають "Українські новини".

Згідно з повідомленням, загальний дохід фізичних осіб, які отримали торік понад одного мільйона, становив 1,13 млрд гривень.

"Це майже половина із загальної суми задекларованих доходів у Дніпропетровській області, яка становить 2,5 млрд гривень", - сказано в повідомленні.

Реклама:

За даними відомства, станом на 1 червня до держбюджету надійшло понад 25 млн гривень податкових зобов'язань, визначених після подання податкових декларацій про майновий стан і доходи.

Як відомо, цього року громадянами Львівщини подано 29130 декларацій про майновий стан та доходи, сума задекларованих доходів склала 1,2 млрд. гривень.

Як повідомлялося, у столичному управлінні Міндоходів нарахували на 325 мільйонерів більше, ніж у минулому році.

Нагадаємо, у минулому році податківці нарахували 1037 столичних мільйонерів, які задекларували 5,1 млрд гривень отриманих доходів.

Як повідомлялося, у поточному році за підсумками минулої кампанії декларування 77 жителів Криму відобразили у своїх деклараціях доходи понад 1 млн гривень.

Як відомо, в Житомирській області за підсумками цьогорічної кампанії декларування доходів, отриманих у минулому році, податківці нарахували 28 мільйонерів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!