Янукович урізав чиновникам мінімум для декларування

Четвер, 6 червня 2013, 15:28

Віктор Янукович схвалив зменшення обов'язкового для декларування мінімального розміру витрат вищих посадових осіб з 150 тис до 80 тис гривень.

Про це йдеться в законі "Про внесення змін до деяких законодавчих актів з приводу реалізації державної антикорупційної політики", який підписав глава держави, повідомляє прес-служба президента. 

Відповідно до закону, окрім керівництва держави, міністрів, депутатів, суддів і керівників окремих центральних органів виконавчої влади подавати декларації будуть зобов'язані заступники міністрів, керівники та заступники керівників органів виконавчої влади Криму та органів місцевої влади.

Крім того, посадові особи у своїх деклараціях повинні вказувати не тільки суму коштів, витрачених на певні потреби, але й повне найменування банків, фондів або організацій, через які вони були проведені.

Реклама:

Як відомо, 14 травня Рада проголосувала за законопроект, яким зменшила обов'язковий для декларування мінімальний розмір витрат (вкладів, внесків) вищих посадових осіб з 150 тис до 80 тис гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: