Як заробити за місяць стільки, скільки в банку за рік®

Четвер, 6 червня 2013, 09:15

Ви коли-небудь намагалися дати раду власним грошам та забезпечити їм якомога більшу безпеку зберігання? Напевно, кожен з нас хоча б раз у житті замислювався над тим, як краще зберегти свої заощадження від несподіваних сюрпризів економіки. Наприклад, частину коштів ми кладемо на банківський депозит, частину переводимо у долари та тримаємо вдома, а решту у національній валюті ховаємо між книжок на полиці. Розподіливши кошти саме таким чином, ми забезпечуємо їм надійне зберігання, адже за будь-яких умов мало вірогідно, що вони згорять всі до останньої копійчини.

Однак стрімкий розвиток суспільства робить такі дідівські методи не ефективними. Адже сьогодні важливо не лише зберегти гроші, але й примножити їх, бо нерідко через інфляцію можна дістати зі схованки значно меншу суму, аніж вона була на старті. Дехто може зауважити, що на депозиті гроші зростають за рахунок процентної ставки. Це дійсно так, але темпи зростання такі повільні, що помітити їх не маючи солідної суми вкладу просто не можливо.

Натомість є способи, які вже за місяць збільшать ваші гроші з такою швидкістю, з якою в банку вони і за весь рік не зростуть. Це вклади (депозити, інвестиції) на валютному ринку. Так, ви так само, як і в банку, відкриваєте рахунок в брокерській компанії та поповнюєте його на певну суму. Як і в банку, вам абсолютно нічого не потрібно робити. Працювати задля збільшення вашого вкладу будуть професійні трейдери, яким ви довірите управління власними коштами (приєднавши свій рахунок до їхніх ПАММ-рахунків). Адже Форекс – це не банк, а валютний ринок, на якому гроші перебувають в постійному русі, приносячи трейдерам та інвесторам солідні прибутки. Стандартні цифри, які сьогодні нікого не дивують, - 50-90% річних. За більш сприятливих обставин вкладник (інвестор) може розраховувати на 100-150% прибутку на рік.

Яким чином інвестування на Форексі пов’язане з розподіленням коштів для їхньої безпеки, про що ми говорили на самому початку? Все просто. На валютному ринку існують більш ефективні способи забезпечити своїм коштам цілісність. Наприклад, ви можете довірити свої кошти в управління не одному, а одразу кільком трейдерам з різними стратегіями торгівлі. Таким чином, ви можете самостійно сформувати свій власний інвестиційний портфель, збалансувати його за критерієм ризику-прибутковості, забезпечивши певну ступінь надійності.

Реклама:

Інший варіант, - вкласти гроші в Індекс ПАММ-рахунків. Індекс – це вже готовий портфель, сформований працівниками брокерської компанії. Ви не обираєте кількох трейдерів і не розподіляєте поміж ними кошти. Ви тільки раз вносите певну суму в Індекс, а гроші всередині нього розподіляться поміж ПАММ-рахунками автоматично в залежності від процентної частки кожного ПАММ-рахунку. Немає зайвого клопоту, зайвих рухів та зайвих зусиль. До-речі, це не єдина перевага Індексів. Вони ще здатні збільшувати ваш вклад на 200-300% всього лише за рік!

І на останок: якщо ви вважаєте, що Форекс для вас недосяжний через те, що ви не в змозі заощадити більше 100$, то глибоко помиляєтеся. Навіть з такою малою сумою ви можете відкрити рахунок та накопичувати свої гроші. В цьому ще одна безперечна перевага Форекс-інвестування!

Джерело: http://investbag.com/           

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!