Банк Коломойського хоче увійти до ТОП-50 фінустанов Росії

Вівторок, 4 червня 2013, 18:12

У 2013 році Приватбанк має намір увійти до ТОП-50 російських банківських установ за основними показниками розвитку.

Про це повідомили у банку, передає УНІАН.

Згідно із повідомленням, в Росії Приватбанк обслуговує клієнтів через дочірній банк Москомприватбанк, який входить до ТОП-100 російських банків.

Зараз на території Російської Федерації працюють 235 філій і офісів банку в 32 найбільших регіонах, і банк входить до ТОП-10 банків Росії за кількістю банкоматів і терміналів самообслуговування.

Реклама:

"Крім розвитку мережі сучасних банківських відділень у столиці та регіонах Російської Федерації, банк продовжить впровадження на ринку своїх технологій, які дозволяють клієнтам отримувати сучасне банківське обслуговування без відвідування офісів банку - через інтернет, мобільні банківські програми та цілодобові термінали самообслуговування", - сказано в повідомленні.

Також у фінустанові зазначили, що Рада директорів "Москомприватбанку" 31 травня 2013 року призначила головою правління банку Дмитра Барбаянова замість Миколи Давидова, який очолював банк протягом останніх 10 років.

До призначення Барбаянов обіймав посаду першого заступника голови правління Приватбанку.

Як повідомлялося, прибуток Приватбанку за підсумками 2012 року становив більше 1,5 млрд гривень.

Нагадаємо, основними власниками банку є Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, що володіють по 33,7991% акцій банку, а також компанія Triantal Investments Ltd (Кіпр, 24,99% акцій банку), власниками якої також є Коломойський і Боголюбов (по 50%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: