"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Facebook тестує новий чат-сервіс

Субота, 29 червня 2013, 12:39

Компанія Facebook тестує новий сервіс, який дозволить учасникам соціальної мережі організувати груповий чат.

Про це пишуть "Вести економіка".

Як повідомляється, користувачеві потрібно просто натиснути кнопку "створити чат", а приєднатися до нього зможе будь-який знайомий.

"Такий хід може виявитися досить вигідним з фінансової точки зору, так як розмови в чаті мають властивість істотно затягуватися. Багато з тих користувачів, які зараз лише перевіряють новини від приятелів раз або два в день, тепер ризикують "застрягти" в затишному Facebook-чаті. Інформація про старт новоїрозмови буде розміщуватися під френдстрічку, якщо спеціально не прибрати її звідти", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Але на першому етапі чат буде підтримувати тільки текстову інформацію, що робить його менш привабливим для деяких користувачів, ніж, наприклад, Google Hangouts.

Новий сервіс підтримає всю систему обміну терміновими повідомленнями в Facebook. Останнім часом конкурентів у неї з'являється все більше.

Різні месенджери переманюють у соціальної мережі, а значить, і у її рекламодавців, потенційних клієнтів. У першу чергу мова йде про такі сервіси, як WhatsApp, Kik, Viber і Line. Чат дозволить користувачам Facebook обходитися без багатьох функцій, які їм надають конкуренти.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!