Курченко взяв до себе менеджера, що працював у ТНК, Лукойл, Vitol

Четвер, 27 червня 2013, 12:27

Максим Аленов призначений заступником голови Наглядової ради групи компаній "Східно-європейська паливно-енергетична компанія" (СЄПЕК).

Про це йдеться у повідомленні прес-служби СЄПЕК.

"Аленов приступить до своїх обов'язків в з 1 липня 2013 року і буде курувати питання трейдингу нафти і нафтопродуктів, питання зовнішньоекономічної діяльності. Говорячи про причини, що спонукали його прийняти пропозицію прийти на роботу в холдинг Сергія Курченка, Аленов сказав, що його дуже приваблюють масштабні стартапи", - сказано у повідомленні.

За словами Аленова, у молодих амбітних компаніях, таких, як СЄПЕК, менше бюрократії і більше бажання досягати вагомих результатів.

Реклама:

"Іноді для того, щоб реалізувати якусь ідею в усталеній структурі, доводиться по кілька місяців листуватися з різними департаментами. І витрачати сили не на досягнення мети, а на пробивання якихось бар'єрів. Мені дуже цікава робота в СЄПЕК як можливість взяти участь у створенні великого холдингу", - зазначив Аленов.

Як відомо, до приходу в компанію Аленов займав провідні позиції в ТНК, Лукойл, Vitol і Trafigura - корпораціях, що займаються торгівлею нафтою і нафтопродуктами.

Нагадаємо, глава правління "Укрсоцбанку" Борис Тимонькін з 1 липня 2013 року перейде працювати до групи компаній "Східно-європейська паливно-енергетична компанія".

Як повідомлялося, група "СЄПЕК" (раніше - "Газ України") спеціалізується на торгівлі зрідженим та природним газами, нафтопродуктами та товарами для нафтогазової галузі, експлуатує близько 150 АЗС.

Основним акціонером група називає Сергія Курченка, який не так давно став власником футбольного клубу "Металіст" (Харків).

5 березня 2013 року група "СЄПЕК" і НК "Лукойл" підписали угоду про купівлю-продаж ПАТ "Лукойл - Одеський НПЗ".

За даними "Української правди", засновником головних структур групи "СЄПЕК" Сергія Курченка виступив невідомий бізнесмен Андрій Кошель.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: