Президент звинуватив Прасолова у бездіяльності

Четвер, 20 червня 2013, 18:33

Мінекономрозвитку не виконало свою роботу з ефективної імплементації закону про створення нових робочих місць, який набрав чинності ще з початку 2013 року.

Про це заявив президент України Віктор Янукович під час засідання Ради регіонів у Луганську, передає "Інтерфакс-Україна".

"Є закон, який сьогодні не імплементовано, і цю роботу не виконало міністерство економіки. Я дуже добре знаю історію цього питання", - сказав Янукович.

Він зазначив, що вже робив зауваження деяким головам облдержадміністрацій з приводу невикористання цього закону, який передбачає, в тому числі, механізми і мотивації залучення інвестицій.

Реклама:

Звертаючись до глави відомства Ігоря Прасолова, Янукович підкреслив, що той несе персональну відповідальність за проведення відповідної роботи з імплементації зазначеного закону.

"На Вас персональна відповідальність - щоб Ви найближчим часом відпрацювали це питання зі своїми підлеглими по вертикалі, яка є в облдержадміністраціях. При необхідності проведіть селекторну нараду, поспілкуйтеся", - сказав президент.

Глава держави підкреслив, що мова йде про збір інформації, в тому числі з приводу того, як працює закон в регіонах, хто його виконує. "І Ви побачите, що Ви нічого не зробили для того, щоб цей закон працював", - сказав Янукович, звертаючись до Прасолова.

Як повідомлялося, у жовтні 2012 року уряд схвалив програму сприяння зайнятості населення та стимулювання створення нових робочих місць на період до 2017 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: