Україна пропонує Мексиці БТР і танки

Середа, 19 червня 2013, 11:37

Україна готова поглиблювати військово-технічне співробітництво з Мексикою і пропонує придбати бронетранспортери БТР-3Е1 і БТР-4, танки "Оплот" і "Булат".

Про це заявив генеральний директор "Укроборонпрому" Сергій Громов під час зустрічі з директором представництва компанії Pro Mexicо(Мексика) в європейських країнах Ервіном Фелдаусом, передає "УНІАН".

"Ми готові запропонувати Мексиці бронетранспортери БТР-3Е1 і БТР-4, танки "Оплот" і "Булат" , високоточну зброю та іншу продукцію, яка відповідає найвищим світовим стандартам. Підприємства Концерну виробляють агрегати для авіаційної техніки, яка експлуатується в Мексиці. Ми готові брати участь в її ремонті та модернізації", - заявив Громов.

Він підкреслив три головні акценти у військово-технічному співробітництві між Україною і Мексикою.

Реклама:

"По-перше, це наша участь в ремонті та модернізації мексиканської авіаційної техніки виробництва СРСР. По-друге, посилення двосторонньої кооперації у виробництві високоточної зброї. По-третє, залучення підприємств Концерну, як виробників вузлів і агрегатів, для реалізації масштабних експортних контрактів Мексики", - сказав Громов.

Мексиканська сторона, повідомляють у прес-службі, висловила зацікавленість у поглибленні міжнародної кооперації з підприємствами "Укроборонпрому".

За словами Фелдауса, його компанія зацікавлена в розміщенні виробництва окремих вузлів для мексиканської військової техніки на підприємствах Концерну.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: