Ахметов вкладе сотні мільйонів в екологію "Азовсталі"

Понеділок, 17 червня 2013, 14:44

"Метінвест", що контролює діяльність метпідприємств "Азовсталь" і Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча, має намір інвестувати в 2013 році в їх екологічну модернізацію 285 млн гривень.

Про це повідомила корпоративна газета компанії "Іллічівець", передає "УНІАН".

"Протягом 2013 два маріупольських металургійних комбінати мають намір вкласти в екологічну модернізацію близько 285 млн гривень, що дозволить істотно знизити техногенне навантаження на навколишнє середовище. Так, комбінат "Азовсталь" направить на ці цілі 165 млн гривень, комбінат імені Ілліча - близько 120 млн гривень", - повідомляється в газеті.

За словами гендиректора ММК ім. Ілліча Юрія Зінченка, основним завданням стане модернізація виробництва в строгій відповідності з нормами природоохоронного законодавства України.

Реклама:

"Ми зробимо все можливе для зниження техногенного навантаження на місто - це наша принципова позиція", - цитує видання Зінченко.
 
Нагадаємо, "Метінвест" має намір інвестувати в модернізацію ММК ім. Ілліча 560 млн гривень.

"Метінвест" - вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. Виробничі потужності підприємств "Метінвесту" дозволяють не тільки повністю задовольняти власні потреби в сировині, рідкій сталі і напівфабрикатах, але й забезпечувати значну частину українських і європейських підприємств, а також металургію Азії.

Основними акціонерами "Метінвесту" є група українського бізнесмена Ріната Ахметова СКМ (71,25%) і група компаній СМАРТ (23,75%) на чолі з Вадимом Новинським.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: