Королевська, як екс-бізнесмен, вважає корисним законопроект про векселі

Субота, 15 червня 2013, 11:35

Міністр соціальної політики Наталія Королевська вважає потрібним для держави ухвалення закону про введення в обіг фінансових векселів.

Про це вона заявила в прямому ефірі Шустер LIVE, повідомляє "Укрінформ".

"Я займалась бізнесом багато років і пам’ятаю добре, коли у 2004 чи 2005 році були вперше введені векселі. Саме тоді, завдяки векселям, прийшов ресурс в економіку... а в реальний сектор прийшли гроші. Тоді були ліквідовані борги по зарплатам, тоді була повністю ліквідована заборгованість по ПДВ і почалося економічне зростання", - пригадала міністр.

На переконання Королевської, це питання потрібно вирішувати не в політичній площині.

Реклама:

"Якщо робити це на політичних емоціях, ми ніколи не ухвалимо правильного рішення... Я вважаю, що такі професійні фінансові речі потрібні. Треба сідати за "круглий стіл" і крок за кроком, обговорюючи, ухвалювати рішення", - додала політик.

Як повідомлялося, 14 травня Рада не схвалила законопроект про впровадження фінансових векселів. Законопроектом передбачалося надати право уряду відшкодовувати ПДВ і погашати кредиторську заборгованість векселями.

У той же день, Рада прийняла за основу (в першому читанні) зміни до Податкового кодексу щодо вдосконалення процедури стосовно фінансових векселів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: