Міндоходів нарахувало на Запоріжжі 107 мільйонерів

Субота, 15 червня 2013, 10:19

Запорізьких "мільйонерів" стало вдвічі більше: цьогоріч доходи, що перевищують 1 мільйон гривень задекларували 107 осіб.

Такі підсумки кампанії "Декларування-2013" оприлюднила начальник Головного управління Міндоходів області Людмила Балацька,  передає "Укрінформ".

"Цього року доходи, що перевищують один мільйон гривень, задекларували 107 жителів регіону, що на 57 осіб більше, ніж минулої кампанії. Задекларовані доході "мільйонерів" склали майже 429 мільйонів гривень", - розповіла Балацька.

За словами Балацької, у ході кампанії "Декларування-2013" близько п'яти тисяч, або 10% поданих декларацій, надійшли через Інтернет. Крім того, майже 8 тисяч запоріжців отримали податкову знижку.

Реклама:

Усього за період проведення цьогорічної кампанії, громадяни подали 49,2 тисячі декларацій про доходи, що на 3100 більше ніж торік, і задекларували 1,448 млрд гривень, що майже на 23 мільйони більше, ніж минулого року.

Як повідомлялося, у столичному управлінні Міндоходів нарахували на 325 мільйонерів більше, ніж у минулому році.

Нагадаємо, у минулому році податківці нарахували 1037 столичних мільйонерів, які задекларували 5,1 млрд гривень отриманих доходів.

Як повідомлялося, у поточному році за підсумками минулої кампанії декларування 77 жителів Криму відобразили у своїх деклараціях доходи понад 1 млн гривень.

Як відомо, в Житомирській області за підсумками цьогорічної кампанії декларування доходів, отриманих у минулому році, податківці нарахували 28 мільйонерів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: