Азаров підписав з металургами меморандум про взаєморозуміння

П'ятниця, 14 червня 2013, 19:42

Кабмін і підприємства гірничо-металургійного комплексу підписали меморандум про взаєморозуміння.

Відповідний меморандум був підписаний у ході першої міжнародної бізнес-конференції ABC: Ukraine & Partners, передають "Українські новини".

Як повідомляється, з боку Кабміну меморандум підписав прем'єр-міністр Микола Азаров, з боку гірничо-металургійного комплексу меморандум підписали голова ради директорів корпорації "ІСД" Сергій Тарута, гендиректор "Арселор Міттал Кривий Ріг" Артем Поляков, гендиректор-голова правління підприємства "Донецьксталь- металургійний завод" Олександр Шаповалов, гендиректор компанії "Євраз-Дніпропетровський метзавод" Геннадій Бергеман, голова Центрального комітету Профспілки металургів і гірників Володимир Казаченко.

Після підписання меморандуму Азаров зазначив, що основна його мета в тому, щоб ціни на метал на внутрішньому ринку не перевищували імпортні.

Реклама:

"Інші деталі меморандуму озвучені не були", - пише видання.

Нагадаємо, в державній програмі активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, передбачено надання державних гарантій для модернізації підприємств гірничо-металургійного комплексу на 10 млрд гривень в 2013-2014 роках.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: