"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Каськіва виділили на закордонні вояжі майже 5 мільйонів

Четвер, 13 червня 2013, 09:54

Держінвестпроект за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Мегаполіс трепел група" на послуги забезпечення участі в міжнародних заходах вартістю 4,47 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, Держагентсво за ці гроші планує до кінця року провести 15 заходів у різних країнах світу. Перший захід пройшов 4-6 червня у Відні - агентство презентувало стенд національного проекту "Енергія природи" міжнародній конференції-виставці альтернативних джерел енергії "RenewableEnergyWorldEurope".

У вересні-жовтні передбачені заходи у Амстердамі, Пекіні і Сямені (Китай), Брюсселі, Парижі, Лондоні, Цюриху та Стамбулі. У листопаді-грудні заплановано візити до Бангалору і Мумбаю (Індія), Куала-Лумпур (Малайзія), Хюстону, Нью-Йорку і Вашингтону (США), пише видання.

Реклама:

Фірма "Мегаполіс трепел група" Юрія Кожокаря вперше отримала подібний підряд.

Минулорічний організатор турне держагенства - "Гештальт Консалтінг Груп" - цього разу було єдиним конкурентом на тендері.

З 2011 року Держагентство інвестицій Владислава Каськіва уклало угоди на проведення закордонних турне та презентаційних заходів в Україні на 41,18 млн гривень.

Загалом за цей час Держагенство провело тендери на рекламу, соцдослідження та інші подібні речі на загальну суму 87,66 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: