Працівник ізраїльського банку заробив шизофренію, рахуючи гроші

Вівторок, 7 травня 2013, 16:28

Екс-співробітник ізраїльського банку "Дисконт" судиться з Інститутом національного страхування ("біту Леумі") з вимогою визнати його інвалідом у зв'язку з нервовим зривом, що стався з ним під час роботи на посаді головного касира операційного відділу банку.

Про це передає видання NEWSru з посиланням на The Marker.

Згідно з позовом, що розглядається в окружному суді Тель-Авіва з трудових питань, незабаром після переходу на нову посаду працівник відчув, що не здатний впоратися з відповідальністю і підвищеним навантаженням.

Позивач звернувся до керівництва з проханням перевести його на іншу посаду, проте отримав відмову.

Реклама:

Останньою краплею, що призвела до нервового зриву, стала вимога начальства перерахувати вміст сейфа, в якому опинилося 1,5 млрд шекелів готівкових грошей (близько 3 млрд гривень).

Позивач спробував відмовитися від виконання завдання, однак після того, як йому пригрозили звільненням, був змушена почати рахувати.

З позову випливає, що після закінчення підрахунку головний касир пішов додому, однак незабаром був змушений звернутися до лікарні з болями в грудях, шумом у вухах, головним болем, запаморочення і почуттям тривожності.

Після перевірки позивачу був поставлений діагноз "нервовий зрив", і він був направлений на психіатричне обстеження. На думку психіатра, на тлі постійного стресу у позивача розвинулося обсесивно-компульсивний розлад і хронічна шизофренія.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: