В Україні вже зареєстрували третину мільйона земельних ділянок

Неділя, 5 травня 2013, 10:31

З початку року в Національній кадастровій системі на 29 квітня 2013 року фахівці органів земресурсів зареєстрували третину мільйона, а саме 329,4 тис нових земельних ділянок.

Крім того, кадастрові реєстратори надали 32,33 тис відповідей на запити з Укрдержреєстру, йдеться у повідомленні Мінагрополітики.

"Завдяки величезним можливостям мережі інтернет ми забезпечили широкому колу громадян зручне та комфортне користування відкритими відомостями Національної кадастрової системи, які розміщені на публічній кадастровій карті, де уперше за два десятиліття земельної реформи оприлюднено інформацію про всі земельні ділянки в межах країни", - заявив голова Держземагентства Сергій Тимченко

За його словами, мільйони громадян стали постійними користувачами публічної кадастрової карти, а відомчий веб-портал одним з найбільш популярних сайтів органів влади.

Реклама:

Як повідомлялося, президент Віктор Янукович нещодавно заявив, що важливим питанням є функціонування Земельного банку, де власники паїв зможуть отримувати дивіденди.

"Земля ніколи не буде дешевшою", - зазначив Янукович.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: