"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

АНОНСИ ПОДІЙ

Четвер, 30 травня 2013, 08:00

Четвер, 30 травня

09:00 - прем'єр-міністр Микола Азаров ознайомиться з роботою пункту здійснення габаритно-вагового контролю на автотранспорті.

09:30 - прес-конференція за участю генерального директора аеропорту "Бориспіль" Антона Волова і президента авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України" Юрія Мірошникова "Термінал D - рік роботи. Перехід базового авіаперевізника на обслуговування в термінал D".

10:00 - круглий стіл "Інвестиційний атлас України: дорожня карта для інвесторів".

Реклама:

Беруть участь: голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів, директор з розвитку бізнесу PwC Україна Енді Кузич, директор Інституту економічних досліджень і політичних консультацій Ігор Бураковський та ін.

11:00 - всеукраїнський з'їзд малого та середнього бізнесу.

До участі запрошені: міністр доходів і зборів Олександр Клименко, міністр фінансів Юрій Колобов, міністр соціальної політики Наталія Королевська, міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов, голова Держслужби з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський та ін.

16:00 - круглий стіл "Чи є електронний уряд панацеєю в боротьбі з корупцією та свавіллям чиновників? Естонський досвід для України".

Беруть участь: посол Естонії в Україні Сулев Канніке, голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Семиноженко, голова комітету Верховної ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Віктор Чумак, голова Державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Михайло Бродський та ін.

18:30 - дискусія "На кого працює фінансово-банківська система України".

Беруть участь: президент Центру ринкових реформ Володимир Лановий, президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!