Веревський продав польській компанії цукровий завод

Середа, 29 травня 2013, 13:54

Агрохолдинг Kernel бізнесмена Андрія Веревського закрив операцію з продажу "Чортківського цукрового заводу" (Тернопільська обл.) польській компанії Pfeifer & Langen Inwestycje Sp. z o.o.

Про це компанія повідомила в системі розкриття інформації Варшавської фондової біржі, передає УНІАН.

"Kernel Holding S.A., через залежні компанії завершила продаж "Чортківського цукрового заводу" і частки в місцевій компанії, що займається продажем цукру за близько 32,5 млн доларів", - зазначено в повідомленні.

Як відомо, у листопаді 2012 року повідомлялося, що "Кернел" прийняла рішення відмовитися від виробництва цукру та продати належні їй цукрові заводи.

Реклама:

"Кернел" - вертикально інтегрована компанія, що працює в агропромисловому секторі України з 1994 року. Виробляє цукор, соняшникову олію, здійснює дистрибуцію бутильованої олії в країні під торговими марками "Щедрий Дар", "Стожар", "Чумак Золота", експорт олії й зернових, надає послуги зі зберігання зернових та олійних культур на елеваторах.

Як повідомлялося, нещодавно Веревський зі статками у 1 млрд доларів посів 1342 позицію у американському рейтингу Forbes.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: