"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Криму податківці нарахували 77 мільйонерів

Понеділок, 27 травня 2013, 15:51

У поточному році за підсумками минулої кампанії декларування 77 жителів Криму відобразили у своїх деклараціях доходи понад 1 млн гривень.

Про це повідомляє відділ зв'язків зі ЗМІ та громадськістю ГУ Міндоходів в автономії, передає "Інтерфакс-Україна".

"У зв'язку з отриманням спадщини та подарунків мільйонерами стали 28 жителів півострова, а 22 людини - у результаті продажу рухомого та нерухомого майна. Третю позицію в рейтингу посідають люди, які отримали доходи від двох і більше податкових агентів. Більше мільйона гривень від кількох податкових агентів у минулому році отримали 19 кримчан. Два кримських мільйонери заробили свої статки за межами України, а один - за щасливої нагоди став багатим завдяки лотереї", - розповіли в кримському главку Міндоходів.

За інформацією кримської податкової служби, в 2012 році кількість офіційних кримських мільйонерів становила 51 особу. Згідно з поданими деклараціями, доходи зазначеної категорії громадян становили понад 116 млн грн.

Реклама:

Як відомо, в Житомирській області за підсумками цьогорічної кампанії декларування доходів, отриманих у минулому році, податківці нарахували 28 мільйонерів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: