"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Суд призначив власнику інтернет-форуму 14 мільйонів штрафу

Четвер, 23 травня 2013, 15:56

Суд призначив власнику інтернет-форуму 14 млн гривень штрафу за збиток, нанесений забудовнику, тому що на форумі обговорювали його діяльність.

Про це в ефірі радіо "Голос столиці" розповів Антон Панков, який є власником сайту та з якого, за рішенням суду, буде стягнуто штраф, передає ain.ua.

Як пише видання, 21 травня 2013 року суд Дніпровського району у м. Києві виніс рішення на користь "ДІА Девелопмент" у справі проти власника київського інтернет-форуму stsophia.com.ua, де мешканці будинку по вул. Раїси Окіпної 18 обговорюють проблеми, пов'язані з житлом і будівництвом.

За версією позивача, в 2012 році продажі квартир у будинку за вказаною адресою впали через роботу сайту.

Реклама:

Власне, сам сайт називається "Riviera Riverside - територія житлового свавілля - сайт жителів Раїси Окіпної 18".

"Було прийнято рішення стягнути з мене 14 млн гривень, причина в тому, що на мене зареєстрований форум для спілкування людей на сайті. По суті, ми там обговорюємо свої проблеми, те, що відбувається у нас в будинку, як ми з цим боремося. І так як критичних моментів багато, то, звичайно, компанії-забудовнику даний сайт - як кістка в горлі", - пояснив Панков.

Він зазначив, що буде подавати до апеляційного суду.

"Рішення абсурдне - нанесення збитку компанії в силу використання торгової марки на сайті форуму мешканців", - підсумував Панков.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: