"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Залізниця замовила охорони майже на 90 мільйонів

Четвер, 23 травня 2013, 08:58

Структурні підрозділи "Укрзалізниці" від початку року за результатами тендерів уклали низку угод на послуги з охорони своїх територій та об’єктів на загальну суму 88,98 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначає видання, ДП "Одеська залізниця" підписала договорів 48,38 млн гривень, а ДТГО "Південно-Західна залізниця" - на 40,6 млн гривень.

"Найбільшу кількість підрядів і коштів отримає ТОВ "Група компаній "Вектор" - 39,47 млн гривень. Цю фірму зі статутним капіталом 20 тис гривень у травні 2011 р. заснував Сергій Луханін, у березні минулого року її перереєстрували на донеччанина Євгена Тютюшова, екс-директора донецького ТОВ "Група компаній "Мост", пишуть "Наші гроші".

Реклама:

Уже в вересні новим власником "Вектора" стала кіпрська "Пірімова Холдінгз ЛТД". На цю ж кіпрську компанію зареєстрована ще одна фірма, яка регулярно виграє підряди у залізниці, – ТОВ "Мастер Клін", яка за останні п’ять років виграла тендер на послуги з прибирання в тому числі і на об’єктах залізниці на загальну суму 109,89 млн гривень. Загалом "Вектор" виграв тендери на 48,95 млн гривень.

"Ще 23,15 млн гривень отримало київське ТОВ "Форпост-Оберіг".  Загалом фірма отримала підрядів на 39,48 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Також 22,17 млн гривень дістанеться ТОВ "Компанія ТСК". До складу засновників фірми з часткою в 10% входить Анатолій Тимофійович Сорока, раніше відомий як начальник управління Департаменту Державної служби охорони при МВС України. Решта 90% статутного капіталу належить ТОВ "Пакт-3". За останні п’ять років з фірмою, статутний фонд котрої складає 29 тис гривень, уклали угод на 111,73 млн гривень.

Решту 4,18 млн гривень отримає одеське ПП "Олімп-Юг" Сергія Червякова зі статутним фондом в 100 гривень. Фірма почала вигравати тендери з липня 2010 року, за цей час отримала підрядів на 6,48 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!