Азаров доручив закупити два електропоїзди у Крюківського заводу

Понеділок, 20 травня 2013, 20:07

Прем’єр-міністр Микола Азаров доручив міністерствам придбати два швидкісних електропоїзди виробництва "Крюківського вагонобудівного заводу".

Про це йдеться у протоколі № 33 засідання Кабміну від 15 травня 2013 року.

"Мінінфраструктури разом з Мінфіном, Міністерством промислової політики вирішити питання закупівлі двох швидкісних електропоїздів виробництва ПАТ " Крюківський вагонобудівний завод", - сказано у документі.

Згідно із документом, Мінінфраструктури та Мінфіну при формуванні першочергових інвестпроектів (в рамках програми активізації розвитку економіки) доручено визначитися щодо механізмів фінансування заходів з придбання у вітчизняних виробників рухомого складу міського електротранспорту.

Реклама:

"Першому віце-прем’єр-міністрові Арбузову С. Г. взяти під особистий контроль питання задоволення мінімальних потреб залізниць в електровозах у результаті закупівлі техніки іноземного виробництва", - сказано у документі.

Нагадаємо, у вересні 2012 року Азаров заявляв, що "Крюківський вагонобудівний завод" може отримати замовлення на 500 приміських поїздів і десятки поїздів міжнародного сполучення.

Тоді ж голова наглядової ради підприємства Володимира Приходька повідомив, що завод готовий в 2013 році сертифікувати перші приміські поїзди для продажу в Україні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!