Фонд олігарха Михайла Фрідмана інвестує більше мільярда у пральні

Четвер, 16 травня 2013, 17:25

Інвестфонд Pamplona Capital, співінвестором якого є російський олігарх Михайло Фрідман, витратив 1,4 млрд доларів на придбання 2-х компаній, що працюють у сфері сервісних послуг для споживачів.

Фонд профінансував придбання Coinmach Service Corp, постачальника устаткування для пралень, і AIR-serv Group, що управляє мережею автоматів з підкачування шин в Північній Америці, для того щоб об'єднати їх в холдинг CSC ServiceWorks, пишуть "Ведомости".

Pamplona надала CSC ServiceWorks дві кредитних лінії - на 795 млн доларів і 325 млн доларів, за рахунок яких були зроблені придбання, уточнюється в повідомленні.

Coinmach - найбільший в США постачальник пральних та сушильних машин для пралень, компанія також займається управлінням пральнями в багатоквартирних будинках в США.

Реклама:

Послуги компанії охоплюють приблизно 7 млн ​​домогосподарств у 45 штатах, говориться в повідомленні Pamplona.

AIR-serv - теж найбільша у своєму сегменті компанія, вона встановлює автомати для платної підкачки шин на автозаправках і в магазинах біля дому.

Об'єднана CSC ServiceWorks зі штатом більше 2,2 тис чоловік буде обслуговувати близько 1 млн пунктів підкачки і пралень в Північній Америці і Європі.

Управляти підрозділами буде нинішній менеджмент компаній.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: