При будівництві вертодрому у Каневі "порушили" на 6 мільйонів

Середа, 15 травня 2013, 10:39

Держфінінспекція встановила, що при будівництві гелікоптерного майданчика в с. Пекарі Канівського району було допущено порушень на суму 6,2 мільйонів гривень. 

Про це повідомляє депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець, цитуючи відповідь відомства на його звернення.

Загалом при будівництві об’єкта було здійснено порушень на 6,2 мільйонів гривень, у тому числі державі було завдано збитків на суму 1,3 мільйонів гривень.

Крім того, на суму 4,9 мільйонів гривень завдано збитків за рахунок здійснення оплати за роботи, які документально не підтверджено.

Бригинець навів приклад, як кілька років тому директора одного із музеїв ледве не відправили за ґрати за неправильно оформлені витрати на музей розміром у кілька тисяч гривень, а один із музеїв ледве не виселили із займаного приміщення тільки тому, що в бюджет не було заплачено кілька тисяч гривень оренди з того ж таки бюджету.

"Сьогодні ж близькі до Януковича "господарники" і "поліпшувачі" крадуть мільйонами і це їм майже сходить із рук", - обурений депутат. 

Він звернувся до Генпрокуратури з проханням вжити належних заходів щодо притягнення до відповідальності винних, які здійснили порушення при будівництві гелікоптерного майданчика та інших об’єктів, що будувалися до "Євро-2012".

Українська правда

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!