На ремонт столичних доріг витратять 28 мільйонів

Вівторок, 9 квітня 2013, 09:21

Київ пообіцяв виділити "Київавтодору" близько 16 млн гривень на поточне благоустрій, куди включено і проведення ямкового ремонту.

Про це в інтерв'ю виданню "Комерсант-Україна" повідомив гендиректор Київавтодору Петро Береговий.

За його словами, на сьогоднішній день на ці цілі вже виділено близько 12 млн гривень.

"Практично на всіх вулицях доведеться провести додатковий ямковий ремонт. Біля ям, які ми вже встигли закрити, з'явилися нові вибоїни. Загалом у місті додатково необхідно залатати близько 20 тис. кв. м дорожнього покриття", - повідомив він.

Реклама:

Раніше передбачалося, що ямковий ремонт буде проводитися на площі в 94 тис. кв. м.

За словами Берегового, графік ямкового ремонту буде зміщений на два тижні. У ході аварійного ремонту для забезпечення нормального проїзду транспорту "Київавтодор" буде орієнтуватися на вулиці загальноміського та міжрайонного значення.

"До 9 травня ми повинні залатати всі ями на цих дорогах. До речі, ми сформували і програму поточного ремонту, до якого також вже будемо приступати", - додав він.

Береговий відзначає, що реконструкція проспекту Перемоги розпочнеться, орієнтовно, з понеділка, 15 квітня. Зараз підрядна турецька організація "ОНУР" виїхала зі своїм реквізитом на місце, проводить фотографування. Крім того, визначено першу ділянку робіт - від в'їзду в Київ до станції метро "Святошин".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: