Курченко пообіцяв Харкову інвестувати у Євробаскет-2015

Понеділок, 8 квітня 2013, 18:16

Генеральним інвестором у підготовці Харкова до Чемпіонату Європи з баскетболу стане президента ФК "Металіст" і власник групи компаній "СЄПЕК" Сергій Курченко.

Про своє бажання інвестувати в підготовку Харкова до європейської першості Курченко повідомив Харківському міському голові Геннадію Кернесу і голові Харківської облдержадміністрації Михайлу Добкіну під час матчу "Металіст" - "Волинь", йдеться у повідомленні Харківської міськради.

"За ініціативою Курченка пройшли переговори з керівництвом області та міста. Під час обговорення цього питання були визначені першочергові цілі в підготовці Харкова до Євробаскету-2015", - сказано у повідомленні.

У міськраді зазначили, Кернес привітав бажання Курченка взяти активну участь не тільки в спортивному житті міста, а й у розвитку інфраструктури Харкова, його просуванні на міжнародній арені, пропаганді здорового способу життя.

Реклама:

Як відомо, група Курченка "СЄПЕК" (раніше - "Газ України") спеціалізується на торгівлі зрідженим та природним газами, нафтопродуктами та товарами для нафтогазової галузі, експлуатує близько 150 АЗС.

За даними "Української правди", засновником головних структур групи "СЄПЕК" виступив невідомий бізнесмен Андрій Кошель.

Як відомо, нещодавно депутат Юрій Сиротюк направив депутатський запит на ім'я генпрокурора Віктора Пшонки та голови СБУ Олександра Якименка, в якому йшлося про те, що син генпрокурора Віктора Пшонки "кришує" діяльність компанії Курченка "Газ-Україна-2009", яка здійснює контрабанду бензину і монополізує ринок.

Пізніше нардеп від Партії регіонів Артем Пшонка (син генпрокурора) заявив про непричетність до діяльності компанії "Газ-Україна-2009".

У прокуратурі ж не виявили фактів "кришування" сином генпрокурора діяльності компанії Сергія Курченка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: