Власник "Укртелекому" випустить облігації на 4,6 мільярда

Понеділок, 8 квітня 2013, 12:00

"ЕСУ", що володіє основним пакетом акцій "Укртелекому", прийняла рішення про здійснення закритого розміщення 4,61 млн облігацій загальною номінальною вартістю 4,61 млн гривень.

Про це повідомляється в інформації компанії, оприлюдненій в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, передає "УНІАН".

Згідно з повідомленням, до закритого (приватного) розміщення пропонуються облігації однієї серії "С", загальною кількістю 4,610 млн штук, номінальною вартістю облігацій в 1 тис гривень кожна. Загальна номінальна вартість всього випуску облігацій становить 4,610 млн гривень.

Розміщення облігацій планується провести з 24 квітня 2013 до 21 червня 2013 року. У разі розміщення 100% облігацій та повної їх оплати до дати закінчення періоду укладання договорів з першими власниками, але не пізніше дати затвердження результатів розміщення облігацій, можливе дострокове завершення розміщення облігацій, йдеться в повідомленні.

Реклама:

Фінансові ресурси, залучені від продажу облігацій, будуть використані на рефінансування поточної заборгованості за кредитами та іншими фінансовими зобов'язаннями.

Погашення облігацій та виплата відсоткового доходу по них буде здійснюватися за рахунок доходу емітента, отриманого в результаті господарської діяльності, після розрахунків з бюджетом і сплати інших обов'язкових платежів.

Погашення облігацій буде здійснюватися в національній валюті самостійно емітентом на підставі облікового реєстру, складеного депозитарієм на кінець операційного дня, в період з 22 квітня 2015 по 24 квітня 2015 року. При погашенні облігацій емітент виплачує номінальну вартість облігацій та одночасно виплачує відсотковий дохід за останній відсотковий період.

ТОВ "ЕСУ" (належить австрійській компанії EPIC через офшорну компанію UA Telecominvest Limited) володіє часткою в 92,79% в найбільшому національному операторі проводового зв'язку "Укртелеком". Цей пакет був проданий Україною в процесі приватизації на початку 2011 року за 10,575 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: