"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

На пункти для зчитування біометричних паспортів треба 184 мільйони

Четвер, 4 квітня 2013, 12:54

Державна прикордонна служба відзначає необхідність 184 млн гривень для оснащення пунктів пропуску через держкордон пристроями для зчитування біометричних паспортів.

Про це на прес-конференції заявив перший заступник голови прикордонної служби Павло Шишолін, передають "Українські новини".

"Ми вже 38 пунктів пропуску оснастили. Вони можуть працювати на зчитування паспортів з біометричними даними. Для повного вирішення цього питання нам необхідно 184 млн гривень", - сказав Шишолін.

Він зазначив, що на даний момент 13,5 млн гривень виділено з державного бюджету, а 50 млн гривень виділила міжнародна технічна допомога.

Реклама:

Шишолін підкреслив, що після звернення до Кабміну запит щодо даних засобів був включений на розгляд щодо змін до закону про бюджет.

"Ми в рамках розпорядження Кабміну звернулися в уряд і разом з міграційною службою чекаємо, що при зміні бюджету ці кошти будуть передбачені", - сказав Шишолін.

Крім того, перший заступник голови сказав, що з лютого почалися тендерні процедури, і по їх завершенню буде закуплена необхідна апаратура на отриману суму.

Як повідомлялося, нещодавно голова Державної міграційної служби Микола Ковальчук заявляв, що сума необхідна для введення біометричних паспортів коливається в межах 700-800 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!