"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В Україні виставили на продаж ще одну незалежну газету

Вівторок, 30 квітня 2013, 20:09

Головний редактор газети Kyiv Post Брайан Боннер написав на своїй сторінці у Facebook оголошення про продаж газети.

Назву газети та країни, у якій видається видання, Боннер не назвав, але опис видання у соціальній мережі відповідає формату Kyiv Post, пише Телекритика.

У своєму оголошенні Боннер зазначив, що газета, виставлена на продаж, видається у країні, що розвивається.

Редактор також зазначив, що газета та її веб-сайт популярні серед експертів, бізнесменів і дипломатів, а також англомовних людей і закордонних читачів, які цікавляться подіями в регіоні.

Реклама:

"Газета видається у країні, що розвивається, у  країні з великими проблемами та потенціалом. Це справедливі, точні та глибокі новини, які висвітлює  зіркова група міжнародних журналістів, яких поважають ті, хто при владі, і ті, хто не при владі. Газету читають експерти, бізнесмени, дипломати, англомовні громадяни та люди з-за кордону, які цікавляться подіями у регіоні. Необхідно буде інвестувати у цифровий розвиток, але загалом у газети великий потенціал",  - йдеться у оголошенні про продаж видання.

Також головний редактор Kyiv Post зауважив, що газету не планують продавати людям, які мають намір впливати на редакційну політику.

"Олігархів прохання не  турбувати (за винятком тих, які поважають редакторську незалежність). До розгляду приймаються лише серйозні пропозиції", - написав Боннер.

Інформацію про те, що у оголошенні йдеться про продаж Kyiv Post, Боннер наразі не підтверджує і не спростовує.  

"Я просто розмістив оголошення. Про те чи продається Kyiv Post, ви можете запитати у власника газети - Мохаммада Захура", - відповів Боннер.

У ISTIL Group, до якої входить газета Kyiv Post,  "Телекритиці" повідомили, що підтвердити чи спростувати інформацію про продаж газети можна буде після травневих свят.

Kyiv Post - щотижнева англомовна газета, що видається в Києві. Має електронну версію англійською та російською мовами. Заснована в Києві в 1995 році американцем Джедом Санденом. З 2009 року видавцем газети є громадянин Великобританії, власник групи ISTIL Мохаммад Захур. Головний редактор газети - Брайан Боннер. Головний директор газети - Майкл Віллард.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: