"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Арбузов хоче, щоб ЄС підтримав реформи додатковим фінансуванням

Понеділок, 29 квітня 2013, 16:51

Перший віце-прем'єр Сергій Арбузов вважає, що ЄС підтримає проведення реформ як технічно, так і додатковим фінансуванням.

Про це він заявив під час зустрічі в Брюсселі з Оллі Реном, віце-президентом Єврокомісії, членом Єврокомісії з економічних і фінансових питань, передає УНІАН.

Він також зазначив, що Україна здійснює реформи у сфері поліпшення бізнес-клімату, продовжує плідну співпрацю з МВФ, що є важливим для підтримки стабільної макроекономічної ситуації.

"Серед ключових економічних пріоритетів фінансово-економічного порядку денного Україна-ЄС - підготовка до імплементації поглибленої та всеосяжної зони вільної торгівлі, продовження реформ у сфері управління бюджетними фінансами, удосконалення законодавства у сфері держзакупівель, покращення бізнес-клімату в Україні", - сказав перший віце-прем'єр.

Реклама:

Арбузов висловив сподівання, що ЄС підтримає проведення реформ як технічно, так і додатковим фінансуванням.

"Виділення Євросоюзом 610 млн євро має стати вагомим внеском у підтримку стабільності української фінансово-економічної системи", - заявив Арбузов.

Як повідомлялося, за словами радника президента Росії Сергія Глазьєва, угода про зону вільної торгівлі з Європейським союзом закриває назавжди можливість участі України в Митному союзі з Росією, Білоруссю і Казахстаном.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: