На реконструкції льодового палацу в Києві вкрали 12 мільйонів

П'ятниця, 26 квітня 2013, 18:17

Прокуратура Шевченківського району Києва відкрила дві кримінальні виробництва за фактом розкрадання бюджетних коштів, виділених на реконструкцію льодового палацу "Авангард".

Про це повідомили в прес-службі районної прокуратури, передають "УНІАН".

Прокурорською перевіркою встановлено, що дитячо-юнацький навчально-спортивний центр профспілок "Авангард" в 2010 році уклав з ТОВ "WМ-Україна" договір на проведення робіт з реконструкції льодового палацу та постачанні відповідного обладнання для його функціонування.

Як з'ясувалося, суспільством умови договору не виконані і реконструкція льодового палацу не проведено. Замість цього службові особи "Авангарду" підписали завідомо неправдиві акти приймання-передачі виконаних робіт та незаконно перерахували товариству понад 12 млн гривень бюджетних коштів.

Реклама:

У відношенні посадових осіб дитячо-юнацького центру "Авангард" відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу (зловживання владою або службовим становищем), а відносно посадових осіб "WМ-Україна" - за ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: