Мінагропрод призначив першого заступника голови зернової корпорації

П'ятниця, 26 квітня 2013, 16:10

Мінагропрод призначив першим заступником голови правління ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" почесного президента алкогольної компанії "Олімп" Павла Климця.

Про це йдеться в оголошенні корпорації в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, відповідне рішення міністерство прийняло 23 квітня, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, Климець призначений на цю посаду безстроково.

Як повідомлялося, в січні-лютому цього року Мінагропрод вже проводив кадрові перестановки в ДПЗКУ. Зокрема, головою правління корпорації став Ігор Якубович, який раніше очолював Аграрний фонд, його заступниками - Роберт Бровді, колишній керівник ТОВ "Хліб Інвестбуд" і Ігор Гаврилов, який раніше займав посаду заступника директора з фінансових питань ТОВ "Трейд Хауз Україна".

Реклама:

До складу ДПЗКУ входить розгалужена мережа філій - лінійні і портові елеватори, млини, комбікормові і круп'яної заводи.

Сумарно 44 підрозділу-філії ДПЗКУ можуть зберігати 3,46 млн тонн зернових, у тому числі сумарні потужності з перевалки на експорт Одеського та Миколаївського портів складають 2,38 млн тонн зернових вантажів на рік.

Українська алкогольна компанія "Олімп" заснована в квітні 2000 року. Виробляє і реалізує горілку під торговими марками Prime, "Істина", "5 крапель", "Приватна колекція", "Біленька", "Вдала", коньяк під ТМ Lionel, "Марсель", "Бахчисарай" і вина "Бахчисарай". У компанію входять лікеро-горілчаний завод Prime і Кримський вино-коньячний завод "Бахчисарай".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: