Фірташа не влаштовують правила ведення бізнесу в Україні

Четвер, 25 квітня 2013, 14:22

В Україні необхідно змінити правила ведення бізнесу.

Про це заявив голова Федерації роботодавців України Дмитро Фірташ під час зустрічі з керівниками та власниками понад 100 підприємств і керівництвом Кіровоградської області, передає прес-служба.

"Нас не влаштовують правила ведення бізнесу. Існуючі правила гри вигідні тим, кому вигідно працювати в тіні. Я не можу прийняти ці правила, тому що я повинен платити людям зарплату, я повинен розвивати бізнес. Те, що ми повинні змінити правила гри - сумнівів немає", - підкреслив глава Федерації роботодавців.

Фірташ зазначив, що ФРУ працює над спрощенням ведення бізнесу в Україні. Серед перших кроків - скорочення кількості та повноважень контролюючих органів. Для цього було складено Національний реєстр контролюючих органів.

Реклама:

"Я хочу, щоб кожен роботодавець знав, хто його може перевіряти, скільки разів, з якими повноваженнями, щоб було зрозуміло, хто може зупинити виробництво. Потрібно навести порядок у цій сфері", - підкреслив глава ФРУ.

Фірташ зазначив, що питання впорядкування повноважень контролюючих органів буде обговорюватися з урядом України.

Федерація роботодавців України склала Національний реєстр контролюючих органів, до якого внесено 70 держструктур.

Нагадаємо, згідно з оцінками експертів ФРУ, в результаті вимушених простоїв підприємства торік недоотримали виручку в розмірі близько 27 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!