У Клименка нарахували митних порушень на 90 мільйонів

Середа, 24 квітня 2013, 20:48

Обсяг порушень, встановлений співробітниками Міндоходів, в рамках перевірки дотримання митних правил українськими підприємцями становив 90 млн гривень.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

Згідно з повідомленням, фахівці Міндоходів направляли запити до митних органів країн-партнерів, із якими українські суб'єкти підприємництва ведуть зовнішньоекономічні операції.

"Фахівці Міндоходів направили 908 запитів про надання адміністративної допомоги, результатом співпраці стала 181 справа про порушення митних правил на суму понад 90 млн гривень", - інформує прес-служба.

Реклама:

За даними відомства, часто українські підприємці в своїх деклараціях для українських митників свідомо занижують кількість товару в режимі імпорту, прагнучи скоротити платежі до бюджету, а також завищують показники експорту, прагнучи збільшити зобов'язання держави з відшкодування ПДВ.

"Співставлення інформації від митних органів країн-партнерів та інформації, заявленої українській митниці про одні й ті самі операції дозволяє своєчасно виявляти спроби порушення українського митного й податкового законодавства", - наголосили в Міндоходів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: