"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Частку Порошенка у "Кореспонденті" викупив Ложкін

Середа, 24 квітня 2013, 13:10

Частку Петра Порошенка в у спільних проектах "Наше Радіо" та КП Медіа викупив Борис Ложкін.

"У рамках наявних опціонних домовленостей одна з найбільших медіакомпаній України UMH group, що належить Борису Ложкіну, прийняла рішення про викуп часток партнера", - йдеться в прес-релізі компанії.

"Після реалізації опціону UMH group стане єдиним власником проектів" Кореспондент ", Korrespondent.net," Наше Радіо "та холдингу порталів" United Online Ventures ", - йдеться в повідомленні.

"Ми повністю задоволені підсумками партнерства з Петром Олексійовичем Порошенком в цих проектах: і позиціями, які вдалося зайняти на ринку, і комерційними результатами. Відзначаємо, що взаємодія з партнером завжди носила конструктивний, творчий, поважний і взаємовигідний характер", - заявив Борис Ложкін в коментарі.

Нова структура власності дозволить UMH group провести істотну реструктуризацію і консолідацію активів, оптимізувати управлінські процеси з метою можливого виходу на IPO або взаємодії з приватними інвесторами, заявили в холдингу.

Петро Порошенко подякував Ложкіну, а також редакторам проектів за співпрацю та їх професіоналізм.

UMH group в Україні управляє портфелем з понад 50 ЗМІ.

У портфель компанії входять Forbes, Vogue, Кореспондент, Фокус, Теленеделя, i.ua, bigmir.net, football.ua, Ретро FM, Наше радіо, Europa Plus, Авторадіо, Аргументи і Факти, Комсомольська правда та інші.

Петро Порошенко купив частку в "Кореспонденті" 1,5 роки тому.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: