Прасолов модернізує Мінекономрозвитку, залучивши відомих аудиторів

Середа, 24 квітня 2013, 11:14

Глава Мінекономрозвитку ініціював проект з модернізації міністерства за участю компаній "Ernst&Young" та "PricewaterhouseCoopers" з метою перетворення його у потужний центр реалізації економічної політики.

Про це йдеться у повідомленні міністерства.

За даними відомства, 23 квітня 2013 року міністр Ігор Прасолов зустрівся з представниками компаній "Ernst&Young" та "PricewaterhouseCoopers" ("PwC Україна") для обговорення перспектив співпраці в рамках започаткування проекту з модернізації міністерства.

"У нас є власні напрацювання, а у вас - великий досвід роботи та розуміння українського ринку. Проаналізувавши нашу діяльність і застосувавши передовий світовий досвід, ми хочемо побудувати ефективне міністерство, обравши найбільш оптимальний варіант управління економікою саме в Україні", - сказав Прасолов.

Реклама:

У Мінекономрозвитку зазначили, що у січні 2013 року було розроблено концепцію реформування міністерства, де визначені цілі, напрями та етапи реформування, а у лютому-березні - проведено перший етап відбору міжнародних консалтингових компаній.

"Ми готові повністю вас підтримувати, бо для нас це не тільки цікаве завдання зробити консультаційний проект, ми знаємо, що ви робите і хочемо, щоб у вас все вийшло, щоб бізнесу - і українському, і світовому - комфортно працювалося в Україні", - сказав представник "Ernst&Young" Артем Козловський.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: