"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Будівельник "Олімпійського" отримає 88 мільйонів на будівництво житла

Вівторок, 23 квітня 2013, 18:24

Департамент господарства Дніпропетровської міськради уклав угоду з ТОВ "Майстер-буд" на будівництво багатоповерхового житлового будинку вартістю 87,88 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

До кінця 2014 року коштом місцевого бюджету в районі будинку №2 по вул.Агнії Барто мають звести будинок на 155 квартир загальною площею будівлі 10,98 тис кв. м.

Вартість будівництва становитиме близько 1 тис доларів за квадратний метр, що відповідає середнім цінам на житло в центрі міста. Тоді як новобудову зведуть у лівобережній частині міста.

Реклама:

Це значно дорожче від будівництва соціального житла в інших містах. Наприклад, у Полтаві будинок на 147 квартир замовили за 32,55 млн гривень, або близько 475 доларів за квадратний метр.

Фірма "Майстер-буд" належить ТОВ "Юніком", котре у свою чергу заснували Михайло Кейтельгіссер, Михайло Тульчинський і Дмитро Мішалов, який раніше був відомий як менеджер групи "Приват" по девелоперським проектам.

Згідно з даними "ВДЗ", "Майстер-буд" почав вигравати тендери у грудні 2010 року. За цей час фірма отримала підрядів на загальну суму 168,35 млн гривень.

Структури цих же бізнесменів – ТОВ "Юніком Капітал" і ТОВ "Світязь" - є також засновниками ТОВ "Завод Майстер-профі Україна", яке було генпідрядником будівництва накриття стадіону НСК "Олімпійський" у Києві вартістю 727,25 млн гривень.

Загалом же фірма виграла тендери на 939,02 млн гривень.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері було ТОВ "Білайф". З грудня 2010 року єдиноосібним власником фірми є Мішалов В’ячеслав Дмитрович, зареєстрований з вищевказаним Дмитром Мішаловим за однією адресою.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!