Менеджер екс-міністра транспорту розіграв з "прокладкою" 163 мільйони

Вівторок, 23 квітня 2013, 12:52

Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області за результатами тендерів уклала низку угод з ТОВ "Спецбудконтакт" на будроботи загальною вартістю 163,22 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначає видання, з цієї суми 65,5 млн гривень піде на будівництво транспортної розв’язки на 9-му кілометрі автомобільної дороги Дніпропетровськ - Царичанка - Кобеляки - Решетилівка.

Ще за 63,4 млн гривень збудують міст через канал Дніпро-Донбас на 28-му кілометрі цієї ж траси.

Реклама:

Решта 34,32 млн гривень піде на залишкові роботи по капітальному ремонту шляхопроводу на км 228-му автомобільної дороги М-18 Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта.

Усі роботи фінансуються з держбюджету і мають бути завершені до кінця 2014 року.

Засновниками компанії "Спецбудконтакт" є Дмитро і Віктор Хоботи. Останній також відомий як директор "Новомосковського шляхово-будівельного управління № 61" - дочірнього підприємства ЗАТ Трест "Дніпродорбуд".

За останніми даними SMIDA основними акціонерами цієї фірми з частками по 22,8% є колишній міністр транспорту Леонiд Костюченко та його брат Сергій Костюченко, який раніше очолював Дніпропетровську службу автодоріг та був секретарем Дніпропетровської міськради.

Єдиним конкурентом "Спецбудконтакту" на всіх трьох тендерах було ТОВ "Придніпров’я"  - фірма зі статутним фондом 375 гривень. Різниця пропозицій складала від 0,3% до 2%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!