"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

АНОНСИ ПОДІЙ

Вівторок, 23 квітня 2013, 08:00

Вівторок, 23 квітня

09:45 - прес-конференція Міністерства аграрної політики та продовольства України, Продовольчої і сільськогосподарської програми ООН (FAO) і Європейського банку реконструкції та розвитку, в рамках "Українського молочного форуму".

Беруть участь: міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк, економіст FAO Андрій Ярмак, директор ЄБРР в Україні Шевки Аджунер. У форумі також візьмуть участь керівники та провідні фахівці галузі з Мінагрополітики, представники основних галузевих асоціацій, українських та іноземних молочних виробників, а також фахівці ФАО та ЄБРР.

11:00 - круглий стіл "Іпотека-2013: реалії, проблеми, перспективи".

Реклама:

Беруть участь: директор департаменту фінансової політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі Іван Лівий, президент Конфедерації будівельників України Лев Парцхаладзе, голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін, голова правління Державної іпотечної установи Валентин Рибачук, президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко, президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко, виконавчий директор Української національної іпотечної асоціації Павло Матіяш, президент Ліги експертів України Світлана Бовсуновська, віце-президент Ліги експертів України Андрій Гусельников та ін

11:00 - круглий стіл та прес-конференція "Контроль за деклараціями публічних службовців: міф чи реальність?".

Беруть участь: депутати Верховної Ради ("Батьківщина") Анатолій Гриценко, Микола Катеринчук, начальник управління Ради національної безпеки і оборони України Віктор Соловйов, директор департаменту антикорупційного законодавства та законодавства про правосуддя Міністерства юстиції Роберт Сіверс, начальник управління Міністерства доходів і зборів Юрій Гладун, голова правління "Антикорупційної ради України" Богдан Якимюк, виконавчий директор "Європейського вибору" Кирило Животовський, експерт Фонду "Відкрите суспільство" Андрій Любич та ін

11:00 - презентація Міжнародного форуму інвестицій та інновацій в Україні.

Форум проводиться з метою створення платформи для налагодження зв'язків між українською та європейською бізнес-середовищем і підвищення інвестиційної привабливості України.

12:00 - дискусія "Що має зробити держава, щоб захистити інвестиції і бізнес?".

До участі запрошені: міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов, голова Державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Михайло Бродський, заступник міністра доходів і зборів Андрій Ігнатов, директор юридичного департаменту НБУ Віктор Новіков, виконавчий директор Європейської Бізнес Асоціації Анна Дерев'янко, президент Американської торговельної палати в Україні Хорхе Зукоскі, голова правління "Райффайзен Банку Аваль" Володимир Лавренчук, виконавчий директор Незалежної асоціації банків України, голова правління "Укргазбанку" Сергій Мамедов, заступник директора Інституту держави і права ім. Корецького Володимир Нагребельний, голова Комісії УСПП з питань економічної політики Юлія Дроговоз.

12:30 - прес-конференція "Між Росією та ЄС: завантажити українську ГТС і не відмовитися від інтеграції в європейський енергетичний простір".

В ході прес-конференції будуть оприлюднені висновки та рекомендації пулу українських експертів щодо перспектив розвитку та ефективної роботи вітчизняної газотранспортної системи.

13:30 - посол США в Україні Джон Ф. Теффт виступить з промовою "Важливість економічних реформ для України" перед студентами Київського національного економічного університету.

У доповіді буде представлена ​​широка картина поточної економічної ситуації в Україні та рекомендації щодо реформ у ключових галузях української економіки.

14:00 - круглий стіл "Видобуток природного газу в Україні: проблеми та перспективи".

Беруть участь: голова Експертної ради, почесний директор Інституту газу НАНУ Ігор Карп, голова Громадської ради, почесний енергетик України Семен Поташник, заступник директора ТОВ "Перша Українська газонафтова компанія" Богдан Крупський, представники Адміністрації Президента, комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, Міністерства енергетики та вугільної промисловості та ін

15:00 - засідання Громадської ради при Державному агентстві з інвестицій та управління національними проектами України.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!