"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Померла найстаріша мільярдерка у світі

Понеділок, 22 квітня 2013, 15:07

У Бразилії 20 квітня померла найбагатша жінка країни і найстаріша в світі мільярдерка - столітня Дірсен Наварру де Камарго.

Про це пише місцева газета Folha de São Paulo, передає "Лєнта.ру".

Дані про смерть мільярдерки з посиланням на неназвані джерела підтверджують Forbes Brasil і Bloomberg. Причини смерті Камарго не уточнюються.

За даними Forbes, Камарго зі статками у 11,5 мільярда доларів займала 87-у сходинку в списку мільярдерів світу і четверту - у Бразилії. За підрахунками Bloomberg, Камарго володіла статками в 13,8 мільярда доларів і займала 62 позицію в світовому списку багатіїв.

Реклама:

Велика частина стану Камарго припадає на холдинг Camargo Correa. Компанію заснував її чоловік Себастьян Камарго в 1939 році. Camargo Correa зіграв ключову роль у розвитку інфраструктури бразильської столиці Бразиліа в 1950-і роки.

Зараз холдинг працює в 20 країнах світу; штат Camargo Correa нараховує 60 тисяч осіб. Найбільшими активами холдингу є виробник цементу Cimpor Cimentos de Portugal і São Paulo Alpargatas, що випускає в'єтнамки. Дірсен де Камарго стала головою ради директорів Camargo Correa після смерті чоловіка в 1994 році і займала пост два роки.

У мільярдерки є три дочки - Регіна, Рената і Розана. Їм належать рівні частки в холдингу Participações Morro Vermelho, який управляє бізнесом сім'ї. Дочки Камарго не беруть участь в управлінні активами. Сама мільярдерка майже не спілкувалася з пресою; офіційно не повідомляється навіть її точний вік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!