НБУ хоче витратити чверть мільйона на "аналіз якості резонансу" у ЗМІ

Вівторок, 2 квітня 2013, 09:59

Нацбанк 21 березня 2013 року відмінив тендер на послуги моніторингу ЗМІ через відхилення пропозицій всіх учасників.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Три фірми пропонували послуги за 229-264 тис гривень. Однак всі заявки не вдовольнили вимогу Нацбанку - надати доступ до бази, яка дозволяє використовувати весь контент за ключовими словами замовника, що знайдено у всіх типах ЗМІ, налаштовувати систему індивідуальних фільтрів і отримувати контент аналіз (графічне та табличне відображення якісних і статистичних параметрів резонансу) в режимі реального часу.

Нацбанк планував витратити чверть мільйона гривень на щоденний моніторинг телеефіру та всіх інших типів ЗМІ, в тому числі регіональних. Окремо мав подаватись моніторинг присутності в медіа-полі керівництва НБУ.

Реклама:

Ключові слова для відбору публікацій: Національний банк України, ПІБ голови Національного банку, заступників голови, виконавчих директорів, директорів департаментів, керівника групи радників голови (список підлягає постійній актуалізації), ЕБРР, МВФ, АУБ, УКБС.

Моніторинг мав відображати кількість і динаміку згадувань у розрізі жанрів публікацій, типів ЗМІ, регіонів, тональності і суб’єктності, а також мати "аналіз якості резонансу Національного банку України".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: