АНОНСИ ПОДІЙ

Середа, 17 квітня 2013, 08:00

Cереда, 17 квітня

10:00 - засідання Кабміну під головуванням прем'єр-міністра Миколи Азарова. Під час засідання уряду заплановано проведення брифінгів за участю міністра культури Леоніда Новохатька, міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького, голови Державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Михайла Бродського, голови правління Державної іпотечної установи Валентина Рибачука.

10:30 - прес-конференція "Законопроект "Про перевезення на таксі", кулуарно розроблений Департаментом автомобільного транспорту, призведе до монополізації ринку таксі тіньовими посередниками. Кому з чиновників вигідно загнати всіх таксистів в одну посередницьку структуру?".

11:00 - круглий стіл "Проведення процедури банкрутства згідно нової редакції закону "Про банкрутство". Беруть участь: арбітражний керуючий, адвокат, старший партнер ЮФ "Ільяшев і Партнери" Роман Марченко, арбітражний керуючий, адвокат, ЮФ "Ільяшев і Партнери" Вадим Кізленко, юрист ЮФ "Ільяшев і Партнери" Андрій Сидоренко.

Реклама:

11:00 - засідання Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

11:00 - прес-конференція "Економічні і політичні наслідки видобутку сланцевого газу в Україні". До участі запрошені: представники міністерства екології та природних ресурсів, компанії Shell і Chevron, "СПК Геосервіс", а також експерти Інституту енергетичних досліджень.

11:00 - прес-конференція "Знищення ринку незалежної оцінки".Беруть участь: голова Українського товариства оцінювачів Олексій Амфітеатров, заступник директора Центру організації та економіки землекористування Ірина Іванова, голова Асоціації фахівців оцінки Степан Максимов.

13:15 - круглий стіл "Проблеми обігу дорогоцінних металів в Україні". Беруть участь: заступник директора Державного казначейства України Лариса Галяпа, автор монографії "Золото в структурі світового фінансового ринку" Віктор Михальський та ін.

14:30 - засідання комітету Верховної ради з питань податкової та митної політики. Питання: інформація про програму діяльності Міністерства доходів і зборів України на 2013 рік, проект постанови про відповідальність Кабміну від 22.03.2013 року та ін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!