Донецькі міліціонери придбали суперавто за чверть мільйона

Понеділок, 15 квітня 2013, 08:52

Харцизький міський відділ ГУ МВС України в Донецькій області за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Тоніка" на придбання однієї автівки Skoda Superb вартістю 250 тис гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник держаних закупівель".

Як зазначається у повідомленні, згідно з технічною специфікацією, Skoda Superb Elegance 1,8TSI/118 kw має бути обладнана круїз-контролем, датчиком дощу, сидінням водія з підігрівом і функцією пам’яті, колір - Platin Grey Metallic.

Згідно з інформацією "ВДЗ", джерелом фінансування цієї закупівлі є держбюджет України. Отримати машину мають уже до кінця квітня.

Реклама:

Автівки Skoda Superb Elegance належать до транспортних засобів бізнес-класу.

Нагадаємо, що з 2008 року в Україні є чинною постанова Кабінету міністрів "Про економію бюджетних коштів", яка забороняє органам державної влади та інших державних органів, підприємств, установ та організацій, утворених у встановленому порядку органами державної влади, які використовують кошти державного бюджету, придбання автотранспорту. Разом з тим уряд дозволяє купувати автомобілі спецпризначення.

Як повідомлялося раніше, державний НДІ ветеринарних препаратів та кормових добавок за результатами тендеру уклав угоду на придбання автомобілю Audi A6 за 547 тис гривень.

Після цього, держказначейство повідомило, що не контролює рахунки ДНДКІ ветеринарних препаратів та кормових добавок, бо він здійснює госпрозрахункову діяльність та має рахунки, відкриті у комерційних банках.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!