"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

АНОНСИ ПОДІЙ

Понеділок, 15 квітня 2013, 08:00

Понеділок, 15 квітня

11:00 - круглий стіл "Як врятувати від колапсу українську енергетику?".

До участі запрошені: українські та міжнародні експерти в галузі енергетики, міністри енергетики України різних років.

Питання: Вуглегірська аварія - лише одна ланка досить довгого ланцюга аварій, коли саме Україна почне імпортувати електроенергію, збільшення тарифів на електроенергію для населення - єдиний спосіб залучити інвестиції в енергетичну область, а отже і єдиний шлях до порятунку української енергосистеми, як на нього вступити і зробити його прийнятним для незаможних, приватизація українських генеруючих потужностей: за і проти, що при цьому робити з (тепловими) мережами.

Реклама:

11:00 - прес-конференція "Перспективи розвитку української економіки в 2013 році", на якій буде представлений Агрегований індекс перспектив промисловості.

Беруть участь: голова правління Інституту економічних досліджень і політичних консультацій Ігор Бураковський, керівник проекту "Дослідження ділової думки" Оксана Кузяків, провідний науковий співробітник ІЕІ Олександра Бетлій, молодший науковий співробітник ІЕІ Інна Ченаш.

12:30 - прес-конференція "Іноземних інвесторів знищують в українських судах: 20 мільйонів доларів інвестицій в Черкаси перекреслені судовим рішенням?".

Під час прес-конференції інвестор і власник компанії-виробника екологічно чистих, ортопедичних матраців ТМ "АКАНТ" Сорен Петер Шмідт (громадянин Данії), генеральний директор компанії Сергій Герасименко та юрист компанії Тетяна Загороднюк поінформують про незаконне вилучення інвестиційного об'єкта у підприємства, виробничого комплексу в 20 млн доларів.

Представники компанії нададуть матеріали і прокоментують рішення Господарського суду Черкаської області від 9 квітня 2013 про вилучення інвестиційного об'єкта - Виробничого комплексу "АКАНТ".

14:00 - прес-конференція першого заступника міністра фінансів Анатолія Мярковського.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!