Українські агрокомпанії перенесли вихід на Варшавську біржу

П'ятниця, 12 квітня 2013, 19:17

Група агрокомпаній Cereal Planet PLC відклала заплановане розміщення cвоіх акцій на середину поточного року через вимоги Варшавської біржі надати аудит її діяльності за минулий рік.

Про це повідомив Богдан Адамович з компанії Progress Holding, яка виступає консультантом розміщення, передає "УНІАН".

"Варшавська біржа вимагає аудит за минулий рік, який буде готовий тільки в кінці травня - на початку червня", - зазначив він.

За його словами, компанія зможе продати папери на альтернативному майданчику Варшавської біржі - NewConnect - у другій половині поточного року.

Реклама:

Нагадаємо, в березні Progress Holding повідомляв, що Cereal Planet вже знайшла покупців на свої 2,25% акцій, за які вони готові заплатити 113 тис євро, що означає капіталізацію всієї компанії близько 5 млн євро.

Cereal Planet є зареєстрованим на Кіпрі холдингом, контролюючим групу компаній "Ранок-Олімп" з Харкова, які займаються виробництвом різного роду круп, а також є дистриб'ютором марок інших виробників, зокрема, компаній Kernel (Чумак, Стожар, Щедрий дар) і Lutsk Foods (Руна).

Як повідомлялося раніше, Варшавська фондова біржа в 2012 році очікувала первинного розміщення акцій на своєму майданчику близько 15 іноземних компаній, зокрема до 10 компаній з України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!