Дружина "регіонала" отримає півмільйона за просування сайтів

Четвер, 11 квітня 2013, 18:32

Криворізький міськвиконком Дніпропетровської області уклав угоду з ТОВ "Нова-Ком" на інформаційні послуги загальною вартістю 492 тис гривень.

Про це повідомляє "Вісник державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

З цієї суми 352 тис гривень піде на розвиток, супровід, технічну підтримку та просування сайту "Криворізький ресурсний центр". Решта 140 тис гривень піде на Інтерактивну мультимедійну електронну енциклопедію інфраструктури міста, для неї замовлений той самий перелік послуг, окрім просування.

Тендери на усі послуги провели за неконкурентною процедурою "закупівля у одного учасника", оскільки саме фірма "Нова-Ком" розробляла обидва ресурси - сайт у 2009 році, а енциклопедію - у 2011 році. Підряд на розробку фірма отримала за результатами конкурсів і тепер має авторське право на обидва програмні комплекси.

Реклама:

Послуги по обох сервісах оплачуватимуть з місцевого бюджету.

Засновником ТОВ "Нова-Ком" є ТОВ "Нара", яке займається торгівлею автомобілями, деталями до них, послугами з техобслуговування та ремонту, тощо. До складу засновників "Нари" входить Надія Любоненко - дружина Юрія Любоненко, який на момент створення сайту  був мером Кривого Рогу, а нині є народним депутатом від Партії регіонів.

Минулого року послуги з супроводу та розвитку сайту та енциклопедії обійшлися в 273 тис грн. Згідно з даними "ВДЗ", жодного іншого тендеру, окрім як на ці два ресурси міськради, фірма не вигравала.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!