"Укрспецекспорт": Україну намагаються послабити черговим скандалом

Четвер, 11 квітня 2013, 10:23

"Укрспецекспорт" заявляє, що Україна не постачала військову продукцію до Лівії з часу запровадження санкцій ООН.

Так в Управлінні інформаційної політики ДК "Укрспецекспорт" прокоментували інформацію щодо звіту про можливе незаконне постачання Україною у цей період озброєнь та боєприпасів режиму Муамара Кадафі.

"Україна не здійснювала співробітництва із Лівією у сфері надання товарів та послуг військового і спеціального призначення з часу запровадження санкцій ООН у 2011 році", - зазначили у прес-службі.

"Компанія здійснює військово-технічне співробітництво з іншими країнами у жорсткій відповідності з міжнародними зобов’язаннями держави та під контролем Державної служби експортного контролю", - зазначили в Укрспецекспорті.

Реклама:

"Україна повною мірою дотримується вимог та обмежень, запроваджених ООН та іншими поважними міжнародними організаціями. Відтак, не може бути і мови про порушення Україною санкцій ООН, запроваджених проти Лівії 2011 року", - додали в повідомленні.  

"В поширення згаданої інформації вважаємо кроком, спрямованим на послаблення позицій України, як одного із провідних світових експортерів озброєнь та продукції спеціального призначення", - зазначили в "Укрспецекспорті".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!