"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

АНОНСИ ПОДІЙ

Четвер, 11 квітня 2013, 08:00

Четвер, 11 березня

09:00 - 2-га конференція "Прискорення публічно-приватного партнерства в Україні", яка пройде 11-12 квітня в "Президент-готелі". Конференція буде зосереджена на регіональний розвиток через державно-приватне партнерство.

10:00 - міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков відповість на запитання громадян на прямій телефонній лінії в редакції газети "Комсомольська правда в Україні".

10:00 - засідання Національної комісії регулювання електроенергетики.

Реклама:

10:00 - засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

11:00 - прес-конференція виконавчого директора Міжнародного фонду Блейзера Олега Устенка "Місія МВФ в Україні: перші підсумки".

11:00 - прес-конференція "Боротьба з корупцією та прозорість в роботі правоохоронних органів". Беруть участь: автор скандального білборда "Бабуся і Кіт" Максим Голосний, депутат Верховної ради (фракція партії УДАР), секретар парламентського комітету з питань нацбезпеки і оборони Сергій Каплін.

11:00 - прес-конференція "Від чого залежить вартість бензину?". Беруть участь: експерт з енергетичних питань Володимир Омельченко, президент Асоціації "Об'єднання операторів ринку нафтопродуктів України" Леонід Косянчук.

12:00 - прем'єр-міністр Микола Азаров проведе зустріч з переможцями чемпіонату з IT-технологій.

13:00 - прес-конференція "Переваги державних казначейських зобов'язань. Виплати доходу по першому купону серії А". Беруть участь: директор департаменту боргової та міжнародної фінансової політики Мінфіну Галина Пахачук, директор департаменту з управління валютним резервом та здійснення операцій на відкритому ринку НБУ Олександр Дубихвіст, та ін.

18:30 - дискусія "На кого працює фінансово-банківська система України?". Беруть участь: президент центру ринкових реформ Володимир Лановий, директор Міжнародного центру перспективних досліджень Володимир Панченко та ін.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!